Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας Δωματίου Contra Tempo

Ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας Δωματίου Contra Tempo ιδρύθηκε με πρωτοβουλία ακροατών που παρακολουθούν την καλλιτεχνική πορεία του συνόλου που έχει ως βάση την Θεσσαλονίκη, από τα πρώτα κι όλας του βήματα. Με την ίδρυση συλλόγου, προσπαθούμε να κάνουμε πράξη την εκτίμηση και την αγάπη μας, να προσφέρουμε όση βοήθεια χρειάζεται - και χρειάζεται αρκετή αυτούς τους καιρούς - για να σταθεί η ορχήστρα στα πόδια της, να γίνει θεσμός στην πόλη μας.

Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται έχοντας ως βασικό άξονα την εκτίμηση για την καλή μουσική που προσφέρει η Ορχήστρα Δωματίου και οι μουσικοί που την στελεχώνουν. Σκοπός του είναι η ολόπλευρη στήριξη της ορχήστρας σε κάθε θέμα που προωθεί και μεγαλώνει τον κύκλο εργασιών της.

Με την ελπίδα και φιλοδοξία να γίνει η Ορχήστρα αυτή θεσμός για την μουσική ζωή της πόλης μας - και όχι μόνο, για να μπορέσουν να απολαύσουν την μουσική της όσο περισσότεροι φιλόμουσοι γίνεται, ο «Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας Δωματίου Contra Tempo» βρίσκεται δίπλα στους μουσικούς της. Η πρόσκληση για συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή είναι ανοιχτή και καλοδεχούμενη.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στις δραστηριότητες του Συλλόγου αλλά και για συμμετοχή σε αυτόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση

association@contratempo.gr